İSTE AKADEMİSYENLERİNDEN MESLEK TANITIMI

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) akademisyenleri İskenderun Paşa Karaca AİHL öğrencilerine Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ni anlattı.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) akademisyenleri İskenderun Paşa Karaca AİHL öğrencilerine Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ni anlattı. “Fakültemiz Bölümlerini Tanıtım ve Tercih Günleri” kapsamında gençlerin doğru tercih yapabilmesi ve tercih sürecinde yollarını aydınlatmak için İSTE Akademisyenleri İskenderun Paşa Karaca AİHL öğrencileri için bir tanıtım etkinliği düzenledi. Öğrencilerin hem Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ni yakından tanımaları hem de İSTE’nin sosyal olanaklarını öğrenmelerini sağlamak için öğrencilere tanıtım sunumu yapıldı. Bu yıl YKS sınavına girip tercih yapmaya hak kazanacak gençlere bilgilendirme yapılmasının ardından soruları cevaplandı.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin tavsiyeleri ile İSTE’nin bilinirliğini arttırmak amacıyla düzenlenen Fakültemiz Bölümlerini Tanıtım ve Tercih Günleri Etkinliği, İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Volkan Akdoğan koordinatörlüğünde, Endüstri Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Abdullah Sakallı, Biyomedikal Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gökhan Çolak, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Dr. Müzeyyen Balçıkanlı Bankir, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Selva Bal ve Makine Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Vedat Yeğin’in katılımlarıyla yapıldı. 
Her gencin eğitimde eşit fırsatlar yakalamasını kendilerine vizyon edindiklerini ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Güçlü, eğitimli ve aydın bir neslin yetişmesine öncülük edecek adımlar atmak için çalışıyoruz. Bu yolda akademik ve sosyal bir kültüre sahip olan üniversitemiz en iyisi olma yolunda her geçen gün emin adımlarla ilerlemektedir. Sınava hazırlanan gençlerimizi İSTE Ailesinin bir ferdi olarak görmek bizim için mutluluk vesilesidir. Her birine başarılar diliyorum” dedi.

Habere Ait Fotoğraflar