REKTÖRLÜK ILETIŞIM MERKEZI (İSTE-RİM) HİZMETE AÇILIYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlük İletişim Merkezihizmete açılıyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü ile birimlerinehızlı ve etkin bir şekilde ulaşılmasını hedefleyen İSTE Rektörlük İletişim Merkezi hizmete açılıyor. Yönetim ile iletişim kanallarının sürekli açık tutulması; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencilerinin istek, öneri, şikâyet ve beğenilerini yönetime hızlı ve kolay bir şekilde ulaştırmasına aracılık etmek amacıyla hizmete açılan Rektörlük İletişim Merkezine yapılan başvurular en kısa sürede değerlendirilecek ve cevaplandırılacaktır.

Bilgi edinme, öneri, istek ve şikâyetleriz için hızlı ve etkin bir şekilde geri bildirim almanızı sağlayacak olan Rektörlük İletişim Merkezine yapılacak olan başvurular, anlaşılır, ahlaki ve görgü kurallarına uygun olarak yazılmalı talepler açık olarak belirtilmelidir.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Öğrencilerimize daha önce aktif hale getireceğimizi söylediğimiz Rektörlük İletişim Merkezi, bugün itibariyle hizmete açılmıştır. İletişim kanallarının açık tutulmasını paydaşlarla birlikte büyümenin bir gerekliliği olarak görüyorum. Öğrencilerimiz İSTE ile alakalı istek, görüş, öneri, şikâyet ve beğenilerini Rektörlük İletişim Merkezi üzerinden bizlere ulaştırabilir. Yapılan başvuruların titizlikle inceleneceğinden ve dikkate alınacağından şüpheniz olmasın” diye konuştu.