YARDIMCI KAYNAK KİTAPLAR DA ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Ücretsiz Yardımcı Kaynak Kitapları’ İskenderun’da öğrencilere dağıtılıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, şube müdürleri Ahmet Yanmaz, Mustafa Ocakoğlu, Önder Sarı, okul müdürleri ve öğretmenler tarafından Namık Kemal Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu’nda dağıtılan yardımcı kaynak kitaplar, ders kitabının yanında destek sağlayacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, “Diğer okullarımızda da yardımcı kaynak kitap dağıtımlarımız devam ediyor. Toplam 60 bin 161 öğrenciye ücretsiz dağıtılacak” dedi.
KİTAPLAR SINIFLARDA HAZIR
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, “Normal ders kitaplarımızın dağıtımı çok şükür bitti. Şuanda yardımcı kaynak kitaplarının dağıtımındayız. İskenderun’da toplamda 60 bin 161 adet yardımcı kaynak kitabı dağıtıyoruz. Bu aileler için ders kitabının yanında destek sağlayacak, artık kırtasiye ya da kitapçı dolaşmadan direk çocuğun masasında veya evinde olacak” diye konuştu.
“İlçemizde dağıtımı yapılan yardımcı kaynak kitaplar, öğrencilerin gerek okul derslerine gerekse bir üst öğrenime geçiş için yapılan sınavlara (LGS, TYT, AYT) hazırlayıcı nitelikte olup öğrenciler arasında imkân ve fırsat eşitliğine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.