AKİYAD'NE ZİYARETLER SÜRÜYOR

İskenderun Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AKİYAD Hizmet binasını ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Başkan Açıkgöz, AKİYAD’ın bölgesel habercilik anlamında önemli bir eksikliği gidereceğine inancını vurgulayarak, “Biliyoruz ki teknoloji ve iletişim araçlarının gelişimine paralel olarak, haber kaynakları da dijital platforma kaydı. İnsanlar dünyadaki tüm gelişmeleri cep telefonu ve bilgisayardan anında öğreniyor. Kentimizdeki haber değeri taşıyan olayları ilk etapta bölge genelindeki il veya ilçelere ulaştırmak anlamında önemli bir görev üstlenmişsiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Her daim yanınızda ve destekçiniziz” dedi.
Sanayi sitesinin yeni bir yere taşınması konusunda çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Başkan Açıkgöz, “Sona çok yaklaştık. Bürokratik işlemler her ne kadar hedefe ulaşmamızı bir nebze olsun engellese de, üyelerimiz ile birlikte kararlı bir şekilde projemizi yürütüyoruz. Kısa süre sonra yıllar süren emek ve mücadelemizin karşılığını alacağız. Sanayi sitesinin yeni alana taşınması konusunda bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.
AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık, Kooperatif çalışmalarını yakından takip ettiğini, Başkan Açıkgöz’ün onur meselesi haline getirdiği ve büyük ilerleme kaydettiği bu projenin en kısa sürede hayata geçeceğine inandığını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

MECLİS BAŞKANI ADNAN YETER'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İMEAK Deniz Ticaret Odaları İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, AKİYAD’ın kuruluşunu kutladı, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette, Denizcilik sektörü başta olmak üzere, bölge ve ülke gündemindeki konular, sohbet ortamında masaya yatırıldı. Gazeteciliğin, toplumun doğru yönlendirilmesi anlamında büyük önem taşıdığına dikkat çeken Meclis Başkanı Yener, “İnternet gazeteciliğinin ne derece önemli olduğu, aşikardır. Tüm gelişmeleri anında ve farklı mecralardan öğrenip, kendi düşüncelerimizle harmanlama imkanı buluyoruz. AKİYAD’ın, kamuoyunu bilgilendirme anlamında çalışmalarını ve projelerini takdir ediyorum. İskenderun’un il olması konusundaki mücadeleniz, her kesimden destek görüyor. İnşallah yakın bir zamanda, İl olma konusunda farklı müjdeler kamuoyunu memnun edecektir. Her daim yanınızda ve destekçiniz olacağız. Başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık, ziyaret ve sohbetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, özellikle il olma konusunda, İskenderun’a değer veren herkesin elini taşın altına koymasını, bu haklı taleplerini yüksek sesle dile getirmelerinin önemine dikkat çekip, DTO İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener’e teşekkür etti.

 

Habere Ait Fotoğraflar