REKTÖR DEPCİ'DEN İTSO'YA ZİYARET

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci ve Doç.Dr.Ersin Bahçeci  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye yeni görevinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Odamız ile Üniversitemiz her zaman dayanışma içerisinde olmuş, önemli projelere birlikte imza atmıştır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemizin yanındayız. Bu vesile ben ve Yönetim Kurulu arkadışlarım adına  yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi. 

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci  ise;”İskenderun Teknik Üniversitesinde hizmet etmek için tüm eğitim kadromuzla var gücümüzle çalışacağız. Tek amacımız aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak, Üniversitemizi geliştirip büyütmek” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci ve  Doç.Dr.Ersin Bahçeci’nin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu ve Selma Yılmaz yer aldı.

Habere Ait Fotoğraflar