SEVGİ PSİKOLOJİ PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

İskenderun’da Psikolog Uğur Seküçoğlu tarafından 'Sevgi' isimli Psikolojik Danışmanlık Merkezi yoğun katılımla açıldı. 

Açılışa İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Gençlik ve Spor Müdür Ferit Ali Gündel, İskenderun KYK Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, Uzm. Dr. Süleyman Saygılı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Uygunlar A.Ş yönetim kurulu üyesi Hasan Uygun, Mehmet Uygun ve Uygunlar A.Ş Müdürü Ahmet Seküçoğlu da katıldı.

Psikolog Uğur Seküçoğlu, Psikolojik Danışman Şafak Bıkmaz ile birlikte panik atak, öfke problemi, kaygı bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk (takıntı – zorlantı bozukluğu) depresyon, fobiler, madde kullanımı, bağlanma problemleri, online terapi, aile danışmanlığının yanı sıra, travma ve yas, çocuk, ergen, yetişkin psikolojisi, öğrenci koçluğu, çocuk değerlendirme testleri, minnesoto çok yönlü kişilik envanteri, resim analizi, sınav kaygısı, drama, oyun terapisi, çocuk yogası ve atölye, online terapi çalışmaları alanlarında danışmanlık yapacak.

Açılışta konuşan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, "Günümüzde çocuklarımızın sorunları farklılaştı. İnşallah Psikolog Uğur Seküçoğlu, hem psikolojik danışmanlık yapacak, hem de geleceğimiz olan çocuklarımıza da daha sağlıklı ve başarılı bir tedavi uygulayacak. Ben kendisine mesleğinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

İskenderun Çay Mahallesi 47. Sokak Ali Ahraz – Paşa Karaca İş Merkezi Kat: 4 No: 25’te hizmete giren Sevgi Psikolojik Danışmanlık Merkezi açılış kurdelesi kesiminin ardından hizmete açıldı.

Psikolog Uğur Seküçoğlu’nu açılışta babası Uygunlar A.Ş Müdürü Ahmet Seküçoğlu ile birlikte ailesi sevenleri yalnız bırakmadı. Uygunlar A.Ş Müdürü Ahmet Seküçoğlu’nun oğlu olan Psikolog Uğur Seküçoğlu açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Habere Ait Fotoğraflar