VEKİL ŞAHİN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderunlu basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke ve bölge sorunlarına ilişkin düşüncelerini paylaşan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin katılımcı gazetecilere teşekkür ederek; “Hepimizin farklı düşünceleri olabilir, bunu böyle kabul ederek bir arada bulunmaktayız. Basın halkın gerçek sesidir. Yaptığınız görev gerçekten çok önemli, bu konuda yaşadığınız sorun ve sıkıntıları da gayet iyi biliyoruz. Ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ülkesindeki gerçeği her zaman doğru bilmek durumundadır. ” dedi.
TUİK 78-80 Enflasyon Rakamlarını Açıkladı Ama…
TUİK’in açıkladığı 78-80 enflasyon rakamlarına dikkat çeken CHP’li Şahin; “Bunu mazotta, elektrikte, sebzede, peynirde, ette görmüyoruz. Ama TUİK bir açıklama yapıyor. Ülkenin tüm kurumları neredeyse güvenirliliğini kaybetti, içini boşalttık! Bu ülkede artık bir planlama, denetleme, bir proje üzerine kurulu dengeli bir yönetim şekli yok. Bu süreç içerisinde de biz, altılı masa olarak çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanını karış karış dolaşıyor, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların dertlerini ve çözüm önerilerini alıyoruz. Bunu çok istiyoruz, bu dönem her zamankinde çok, çünkü ülkemizin ayaklarımızın atından kayıp gittiğini düşünmeye başladık.” şeklinde konuştu.