VETERANLAR  SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ'NDEN İTSO BAŞKANI YILMAZ’A PLAKET

İskenderun Veteranlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

İskenderunspor’a uzun yıllar hizmet etmiş, futbol oynamış ve bu camiaya değer katmış olan şehrimizin güzide sporcuları ile kurulan  İskenderun Veteranlar Spor Kulübü  Başkanı Hıdır Özdemir, Yönetim Kurulu adına  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a İskenderunspor’a ve derneğe katkılarından dolayı plaket taktim etti.

İskenderun Veteranlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcuları ile bir araya gelen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Dernek yönetimine İskenderunspor’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Şehrimizin böylesi güzide bir takımına el birliği ile sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum. İskenderunspor’un önümüzdeki yıllarda daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Sizlere gerek takıma gerekse kulübe sağladığınız değer ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de her daim takımımızın yanındayız ve sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi. 

İskenderun Veteranlar Spor Kulübü  Başkanı Hıdır Özdemir, “Dernek olarak burada amacımız, İskenderunspora hizmet etmiş takıma gönül vermiş arkadaşları bir çatı altında toplamak, şehrimiz takımına daha fazla faydalı olmak ve bu birlikteliği devam ettirmek istiyoruz. Sizleri de aramızda görmek bizler için ayrı bir onurdur. İskenderunspor’a ve Derneğimize vermiş olduğunuz destekler için Yönetim Kurulum adına sizlere teşekkür ediyoruz ” dedi. 
İskenderun Veteranlar Spor Kulübünün ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı. 

Habere Ait Fotoğraflar