BAŞKAN YAVUZ, GÜVENLİK GÜÇLERİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan Emniyet güçlerini ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yalnız bırakmadı.

Ziyaretlere; Başkan Yavuz ile birlikte Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kenan Özmen, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal katıldı.

Ziyaretlere Yılbaşı gecesi mesaide olan Belediye personelleri ile başlayan Başkan Yavuz, daha sonra kontrol noktasında bulunan Emniyet Müdürlüğü ekiplerini, Sağlık Çalışanlarını ve İlçe Jandarma Komutanlığında ki Mehmetçiklerimizi ziyaret edip baklava ikram ederek yeni yıllarını kutladı.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Yavuz; “Şuanda bizler evimizde sıcak yuvamızda rahat ve huzurlu bir şekilde oturur iken bizlere bu huzurlu hayatı sağlayan başta bütün Güvenlik güçlerimize, bizlerin sağlığı ve hayatı için kendi sağlık ve hayatlarından fedakârlık yapan Sağlık çalışanlarımıza ve görevi başında bulunan Belediye personellerimiz ve bütün Kamu personellerimize şahsım ve hemşerilerim adına şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Bizlerde bu soğuk hava şartlarında görev yapan bütün kardeşlerimizi yalnız bırakamayıp yanlarında olmak istedik. Bu vesile ile “Bütün Güvenlik güçlerimizin, bizlerin sağlığı ve hayatı için kendi sağlık ve hayatlarından fedakârlık yapan Sağlık çalışanlarımızın ve görevi başında bulunan Belediye personellerimiz ve bütün Kamu personellerimizin, Ülkemizin, Milletimizin ve siz değerli hemşerilerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutlar, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim” dedi.

Habere Ait Fotoğraflar