YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDEN ‘KAN’PANYA ETKİNLİĞİNE DESTEK

Okulumda ‘Kan’panya Var” etkinliğine Yükseliş Koleji'nden de destek geldi.
Yükseliş Bilim Kampüsü, toplumda kan bağışı konusunda farkındalık oluşturulması, kan bağışı bilincinin arttırılması amacıyla Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ın işbirliği ile başlatılan “Okulumda ‘Kan’panya Var” etkinliğine kan vererek destek oldu.

KAN BAĞIŞI BİLİNCİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR  
Okulumda ‘Kan’panya Var” etkinliğine Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz, Yükseliş Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, okul idarecileri, Türk Kızılay Arsuz Şubesi yönetimi ve Kan Merkezi yetkilileri katıldı.
Milli Eğitim Hatay İl Müdürü Seyit Ali Büyük yaptığı açıklamada, proje ile kan vermenin öneminin kavranmasını ve kan vermeyi alışkanlık haline getiren bir nesil yetiştirilmesini hedeflediklerini söyledi.
Büyük, proje başladığından bu yana, Kızılay görevlileri, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin büyük bir ekip çalışmasıyla faaliyet yürüttüklerini ifade etti.

Yükseliş Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ise, projeye duyulan ilginin mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, “Öğrencilerimizi daha bilinçli kan bağışçısı haline getirmek için öğretmenlerimiz ve velilerimiz birlik olduk” dedi. 

Habere Ait Fotoğraflar